Вали като изверг-о!

Последните години в страната ни настъпиха някои климатични промени. Тези дни например дъждовете ни карат да се замисляме дали не живеем в Англия, но след това си пускаме телевизора и вместо кралицата виждаме Бойко! O, слава Богу! Още сме си в България.

Някои хора пък напускаха статуси във фейсбук страниците си с въпроса "Ной, къде си?". Където и да е, по всичко личи, че ни е пропуснал. Сигурно толкова се е отчаял, че е решил, че и потопа няма да ни помогне.

Иначе новини обикалят страната: вятър, дъжд, бури, изкоренени дървета. И си мисля. Жалко! Каква сила, а изкоренява дървета. Защо не простотията в хората? Щеше да е по-полезно.

Чух, че се е появил смерч на българското черноморие. Веднага мога да се сетя за най-практично приложение и за този феномен. Да можеше да изчисти крайбрежието от хотели и прани сгради! Ама уви! Пусти му късмет!

Абе май не сме много много за този климат! Я ни връщайте слънцето, та да си турим двойно полираните UV защитни ПРОТИВ слънцето цайси, да си съб... а пардон т.е. облечем банските и да ходим на Какао! Току-виж и кралицата и Ной са там... :-)

Коментари

Популярни публикации